Volg ons via
 
 
 

Donna Leon - Vergiffenis

Vergiffenis | Miljoenen lezers volgen de verhalen van Donna Leon over commissario Brunetti

Commissario Brunetti wordt door een vriendin benaderd om een oogje te houden op haar zoon, omdat ze hem van drugsgebruik verdenkt. Als haar man vervolgens midden in de nacht bewusteloos onder een brug wordt gevonden, lijkt er een verband te zijn met het gedrag van de zoon.

Brunetti onderzoekt de zaak met behulp van zijn collega’s Claudia Griffoni en Signorina Elettra, maar wordt dwarsgezeten door de steeds grotere bureaucratie op het kantoor.

Ondertussen gaat binnen de Questura het gerucht dat er een lek is binnen het politieapparaat, waarbij de bewijzen zich tegen Signorina Elettra lijken op te stapelen. Maar de waarheid is, zoals Brunetti al vaker heeft ondervonden, niet zo eenduidig als verwacht.

De Amerikaanse Donna Leon (1942) woonde meer dan dertig jaar in Venetië, de stad waaraan ze op jonge leeftijd haar hart verloor. De stad speelt ook een belangrijke rol in haar sociaal-bewuste misdaadromans rond commissario Brunetti, die wereldwijd geliefd is bij miljoenen lezers.

Lezersactie

Maak kans op een gratis exemplaar door mee te doen aan onze lezersactie. Mail het juiste antwoord op de volgende vraag voor 11 juli naar - mail@50plusplein.nl

Rond welke stad spelen zich de verhalen van de Commissario Brunetti-romans zich allemaal af? Het juiste antwoord moest zijn - Venetië

De winnaar is bekend en heeft inmiddels bericht gehad. Zodra het boek verschenen is wordt dit exemplaar hem toegezonden.

Sinds 25 mei 2018 is een nieuwe wet in werking. De strengere Europese wet geldt voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens vastleggen van klanten, personeel of andere personen. Activiteiten vallen veel sneller onder de privacywet. Naast namen en adressen vallen ook gegevens gekoppeld aan IP-adressen, cookies en dergelijke onder de wet. Namen van winnaars worden dan ook niet meer op de website vermeld.

Uitgeverij Cargo
Omslagontwerp Wil Immink Design


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1508
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nieuwe boeken 2019, boeken top 10, nieuwe thrillers, donna leon boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.