Volg ons via
 
 
 

Lars Kepler - Lazarus

Lazarus | Joona Linna’s grootste angst wordt waarheid: Jurek Walter is terug!

Lars Kepler - Lazarus 

In een appartement in Oslo wordt een dode man gevonden. Bij het openen van de vrieskist in zijn keuken doet de politie een vreselijke ontdekking: het slachtoffer blijkt een tot dan toe onbekende grafschenner te zijn en hij bewaarde er zijn trofeeën.

Enkele dagen later vraagt een Duitse collega Joona Linna om hulp bij het onderzoek naar een campingmoord bij Rostock. Joona ziet een patroon opdoemen dat weliswaar krankzinnig is, maar dat hij onmogelijk kan negeren. Sommigen zouden van een wonder spreken als iemand terugkeert uit de dood – anderen van een nachtmerrie.

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse echtpaar Ahndoril. Met hun bloed-stollende thrillers rond Joona Linna veroverden ze de wereld. Inmiddels zijn er van hun boeken in Nederland bijna een miljoen exemplaren verkocht. 

Alexandra en Alexander Ahndoril hebben de Lars Kepler Foundation opgericht: elk jaar verlenen ze een stipendium voor een stichting, persoon of organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen.

Omslagontwerp: Studio Jan de Boer
Uitg. Cargo


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 794
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nieuwe boeken 2018, boeken top 10, nieuwe thrillers 2018, kepler lars
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.