Volg ons via
 
 
 

Anne Marie Reuzenaar - Natuurlijk! Langer Gezond

We worden ouder, maar hoe blijven we ook langer gezond?

Nieuw informatief kookboek Anne Marie Reuzenaar voor langer en gezond leven

Er worden veel (wilde) voorspellingen gedaan over de maximale leeftijd die de mensen, die nu leven, kunnen gaan bereiken. Artsen, wetenschappers en wiskundigen hebben hier allemaal hun eigen theorieën over. Welke voorspelling juist is, dat is nu nog gissen, maar wat vast staat is dat we gemiddeld steeds ouder worden. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om dan zo lang mogelijk gezond en energiek te blijven. Bestsellerauteur Anne Marie Reuzenaar komt daarom met hét informatieve kookboek voor lichaam en geest: Natuurlijk! Langer gezond. Het boek verschijnt 25 september.

In Natuurlijk! Langer Gezond biedt Reuzenaar handvaten om langer, gezonder en vooral energieker te leven. Het informatieve kookboek is een handboek voor iedereen die natuurlijk en gezond ouder wil worden.  Het boek staat vol praktische adviezen, een 10-stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan, dag- en weekmenu’s en bovenal veel lekkere recepten. In het boek is er dus veel aandacht voor voeding, maar niet alleen. In het 10-stappenplan staan ook adviezen voor een gezonde levensstijl en de mentale gezondheid. Ook geeft ze voor 25 (chronische) aandoeningen tips over hoe voeding als medicijn gebruikt kan worden.

Het nieuwe boek van Anne Marie Reuzenaar schreef zij niet zomaar. Het feit dat ook zij ouder wordt motiveerde haar om het boek te maken. ‘Het is geen toeval dat ik dit keer een boek over gezond ouder worden heb geschreven. Ik ben inmiddels de vijftig gepasseerd en hoewel ik geen moeite heb met ouder worden, realiseer ik me ook dat ik goed voor mijn lichaam en geest moet zorgen om zo lang mogelijke vitaal te blijven.’

Anne Marie Reuzenaar is al meer dan 25 jaar orthomoleculair voedseldeskundige. In de loop der jaren heeft ze verschillende (kook)boeken uitgebracht waar inmiddels al meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht.

Kosmos Uitgevers


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 716
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
populaire kookboeken, kookboek top 10, kookboek recepten
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.