Volg ons via
 
 
 

Jamie Oliver - Jamie’s super food voor elke dag

Jamie’s super food voor elke dag | Recepten voor een healthier en happier leven

Deze week is verschenen Jamie’s super food voor elke dag. De recepten zijn simpel, smaakvol, voedzaam en heel toegankelijk. Geprobeerd én gefotografeerd door Jamie zelf. 

Het afgelopen jaar, voorafgaand aan zijn veertigste verjaardag, is Jamie aan een heel persoonlijke reis begonnen, op zoek naar zijn relatie met voeding en zijn lichaam. Hij ontdekte opnieuw hoe hij zijn ‘motor’ zo efficiënt mogelijk kan laten draaien. Geleidelijk aan wijzigde hij een aantal dingen in zijn voedingspatroon en lifestyle, en zag hij een grote verandering in zijn eigen gezondheid en welzijn. Wat hij geleerd heeft wil Jamie graag delen met het publiek. 

Zijn nieuwe boek, Jamie’s super food voor elke dag, bevat recepten voor 30 ontbijtjes, 30 lunches en 30 avondmaaltijden, en frisse en originele ideeën voor gezonde snacks en drankjes. De recepten zijn simpel, smaakvol en voedzaam maar ook heel toegankelijk.

Dit is een gezond kookboek voor elke dag, dat je kunt gebruiken als handleiding voor een fundamentele verandering van je eetpatroon. Maar het kan ook simpelweg dienen als inspiratiebron voor gezonde maaltijden. 

‘Sluit dit boek in je armen, geniet ervan, gebruik het zo vaak je wilt en kook eruit voor je familie en vrienden, maar wat ik het meest hoop, is dat het je nieuwsgierigheid wekt en je interesse aanwakkert om de juiste voedselkeuzes te maken die bij jou passen.’ 

De Engelse chef-kok Jamie Oliver is een fenomeen in de kookwereld en hij is één van ’s werelds meest geliefde televisiepersoonlijkheden. Hij heeft wereldwijd mensen geïnspireerd om meer plezier te hebben in het koken en wil nu met zijn Food Revolution mensen ook bewust maken van wat ze eten. 

Uitg. Kosmos Uitgevers

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1391
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
jamie oliver recepten, recepten boek, jamie oliver 30 minuten recepten, jamie oliver 15 minutes meals
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.