Volg ons via
 
 
 

Camilla Läckberg - Leeuwentemmer

Leeuwentemmer is de langverwachte nieuwe thriller in de fascinerende reeks over schrijfster Erika Falck en haar man, inspecteur Patrik Hedström.

Camilla Läckberg - Leeuwentemmer

In Leeuwentemmer, het nieuwe boek van Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen.

Tegelijkertijd verdiept Erika zich in een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw op het heden werpt.

Uitg. Ambo / AnthosNuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1068
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nieuwe boeken, boeken top 10, nieuwe thrillers 2015, nieuw verschenen thrillers
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.