Volg ons via
 
 
 

Han van Bree - Het aanzien van 2014

Het aanzien van 2014 | Twaalf maanden wereldnieuws in beeld

Han van Bree - Het aanzien van 2014

Het aanzien van 2014 geeft een volledig overzicht van de opvallendste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar 2014. 

Uitgebreid aandacht voor: de ramp met MH17, ebolavirus duikt weer op, Oranje derde op WK, eerste Koningsdag, Zwarte Piet wordt kleurrijker, Ice Bucket Challenge voor ALS, Malala krijgt Nobelprijs voor de Vrede, Apple introduceert Watch, burgeroorlogen in Oekraïne, Syrië en Libië, N-VA wint Belgische verkiezingen, Nederlandse schaatsploeg succesvol in Sotsji, oorlog in Gaza, The Common Linnets tweede op Songfestival, fans belagen vlogger Enzo Knol, protesten in VS na dood zwarte arrestanten, Ajax en Anderlecht winnen landstitels, onthoofdingsvideo's IS, Els Borst vermoord en loombandjes populair onder scholieren en uiteraard opmerkelijk regionaal nieuws. 

‘Vergeet de grijstinten, de voetbalboeken en andere nieuwlichterijen. De orde in de boekhandel is weer hersteld: de eerste plaats van de Bestseller60 is in bezit van het boek dat aan de top hoort te staan in januari. Alleen de inleiding is al de moeite waard [...] het is weer mooie zinnen sprokkelen in dit boek.’ Arjen Fortuin, NRC Handelsblad 

Han van Bree is als auteur al ruim dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Daarnaast is hij auteur van van meerdere boeken, waaronder de bestseller Beatrix – koningin der Nederlanden

Uitg. Spectrum


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 923
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
het aanzien van, nieuwe boeken boeken top 10, het aanzien van 2014
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.