Volg ons via
 
 
 

Jubileumboek Goede tijden, slechte tijden

Goede tijden, slechte tijden | Een fantastisch overzichtswerk voor de honderdduizenden GTST-fans.

Goede tijden, slechte tijden

Via een uniek samenwerkingsverband tussen RTL, producent Endemol en BBNC uitgevers kwam een exclusief boekproject tot stand: het officiële jubileumboek dat de start van het 25e seizoen 'Goede Tijden, Slechte Tijden' markeert. De samenstelling was in handen van experts van televisieprducent Endemol, die vele archieven uitplozen en zorgden voor een selectie van ca. 400 foto's en stills van de oorspronkelijke opnames.

De 24 afgelopen seizoenen komen ruim aan bod en deze worden afgewisseld met thematische pagina's over uiteenlopende onderwerpen: de bruiloften in de serie, de mode en haardracht door de jaren heen, theater-spinoffs en bijzondere evenementen, etc.

Het boek eindigt met een preview naar het jubileumseizoen 25, met de nieuwste castfoto en een tipje van de sluier van de verhaallijn. Kortom: een fantastisch overzichtswerk voor de honderdduizenden GTST-fans en het enige boek dat rond dit jubileum zal verschijnen. 

Uitg. BBNC

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 898
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
goede tijden slechte tijden, goede tijden slechte tijden vooruitblik, goede tijden slechte tijden gemist youtube, goede tijden slechte tijden terugkijken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.