Volg ons via
 
 
 

Anne Marie Reuzenaar - Zonder Suiker

We gebruiken per persoon zo’n 40 kilo suiker per jaar, bijna een kilo per week.

Anne Marie Reuzenaar - Zonder Suiker

We gebruiken per persoon zo’n 40 kilo suiker per jaar, bijna een kilo per week. En dat terwijl het verslavend werkt, welvaartziektes veroorzaakt en voor overgewicht zorgt. Meer dan 15.000 mensen gingen je voor en kickte in 28 dagen af van de suiker. Nu is het jouw beurt.

Het boek  Zonder Suiker van Anne Marie Reuzenaar geeft inzicht in de effecten van ‘slechte’ suikers, helpt het roer omgooien en laat zien welke suikervervangers gebruikt kunnen worden. Het resultaat: meer energie, een betere (suiker)stofwisseling, meer weerstand en last but not least, een slanker lijf!

De bestseller ging meer dan 15.000 keer over de toonbank, stond wekenlang in de Bestseller 60 en bevat ruim 120 heerlijke recepten om meteen te starten. Langer wachten met aanschaffen hoeft niet, aangezien de midprice editie van Zonder Suiker recent is verschenen. Voor slechts € 12,50 kom je binnen vier weken van je suikerverslaving af en leer je hoe je suiker op een gezonde manier kunt vervangen. Ook de midprice editie slaat aan en is in de eerste week alweer binnengekomen in de eten en drinken Top 10. 

Lees  Zonder Suiker en ontdek dat suikervrij eten bepaald geen straf is, maar juist een verrijking: puur, lekker én goed voor lichaam en geest!

Uitg. Kosmos


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1628
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
soorten suiker, suikerziekte, suiker calorieen, suiker slecht, nieuwe boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.