Volg ons via
 
 
 

Gouden bespaartips van het Nibud

Bespaar Geld | Bespaartips van het Nibud i.s.m. Consumentenbond

Het Nibud heeft in samenwerking met de Consumentenbond een praktische gids uitgegeven met bespaartips. Hoewel de economische vooruitzichten er weer wat gunstiger uit zien blijft besparen helaas nog steeds noodzaak voor veel huishoudens. In het boek 'Bespaar Geld' staan 275 tips die de consument helpen met besparen in en om het huis. Hoe kun je geld besparen op het gebruik van de auto, energie, met het doen van aankopen of in de huishouding. Zonder je hele leven overhoop te moeten halen worden veel tips gegeven die op een handige manier een behoorlijke besparing kan opleveren.

Goedkoop is soms duurkoop

In lang niet alle gevallen ben je voordelig uit als je een goedkoop product aanschaft. Een duurder product kan ook langer meegaan en meer waarde behouden. Wanneer je een duur der product na gebruik wilt verkopen levert dit ook meestal een hoger bedrag op bij verkoop.

Tips voor ieder inkomen

Het boek geeft tips voor ieder inkomen, van hoog tot laag. Voordeliger de was doen, besparen op verzekeringen of op je mobiele telefoon. Iedereen kan besparen en ieder op zijn eigen manier. Het boek is te koop bij het Nibud en de Consumentenbond en ook als e-book verkrijgbaar. De prijs is 15,50 euro voor het boek en 10,99 voor het e-book. Meer info: www.nibud.nl en in de webwinkel van www.consumentenbond.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1186
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
besparen huishouden, bespaartips, besparen op boodschappen, besparen op eten, energie besparen
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.