Volg ons via
 
 
 

Gratis 100% Rotterdam bij aankoop 100% reisgids

Gratis 100% Rotterdam | 2014 wordt ook het jaar van Rotterdam!

Gratis 100% Rotterdam bij aankoop van een 100% reisgids

Voor de draad ermee: 2014 wordt niet alleen wat Rough Guides en The New York Times, maar ook wat ons betreft het jaar van Rotterdam! En dan bedoelen we natuurlijk 100% Rotterdam, want dat is de nieuwste aanwinst in onze stedengidsenreeks. We zijn er zo blij mee, dat we 100% Rotterdam maar meteen benoemd hebben tot GRATIS STEDENGIDS in onze voorjaarsactie. Wie vanaf 1 maart 2014 een 100% reisgids koopt, krijgt 100% Rotterdam er gratis bij. Die toffe, gloednieuwe gids helemaal gratis!

100% voorjaarsactie

mo'media pakt dit voorjaar groter uit met de 100% actie dan voorgaande jaren. Niet alleen bij aankoop van een 100% stedengids, maar ook bij aankoop van een 100% regio- of landengids, ontvangt de consument gratis een speciale editie van 100% Rotterdam t.w.v. € 12,95. De actie gaat 1 maart 2014 van start en geldt zolang de voorraad strekt OP=OP!

Voor wie niets wil missen

Met 100% Rotterdam op zak ontdek je de stad in no time. Drie wandelroutes leiden je langs highlights én de leukste adressen volgens de locals. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. Voor 's avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. En met de handige plattegronden vind je altijd weg. Inclusief gratis 100% app voor je smartphone.

Complete serie

Inmiddels zijn er 35 stedengidsen en 28 landen- en regiogidsen verkrijgbaar in de 100% serie. Ga voor een compleet overzicht naar www.100procenttravel.com.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1948
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
stedengids, stedengids rotterdam, gratis reisgids, 100% reisgids, stedengids nederland
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.