Volg ons via
 
 
 

Donald Nolet – Versleuteld

Versleuteld | Een Duitse radiotechnicus vangt eind november 1941 bij het afluisterstation in Langeveld een geheim codebericht op dat bestemd is voor het Witte Huis...

  • Donald Nolet – Versleuteld
  • November 1941, een week voor Pearl Harbor.
  • Een geheim telefoongesprek tussen Churchill en Roosevelt.
  • Een gesprek dat de geschiedenis had kunnen veranderen. 

Een Duitse radiotechnicus vangt eind november 1941 bij het afluisterstation in Langeveld een geheim codebericht op dat bestemd is voor het Witte Huis. Een week later barst de hel los bij Pearl Harbor.

Ruim zeventig jaar later komt Joshua Lambert erachter dat zijn grootvader eigenlijk Walther Gruber heette, een Duitse soldaat die tijdens de bezetting in Nederland was gestationeerd. Na de bevrijding is hij spoorloos verdwenen. Joshua’s zoektocht naar zijn familiegeschiedenis brengt hem bij de ontdekking van een van de grootste geheimen van de Tweede Wereldoorlog. In een zenuwslopende race tegen de klok die hem uiteindelijk naar Argentinië voert, blijken de schimmen uit het verleden nog steeds springlevend.

  • Tomas Ross over Donald Nolet

    ‘Heel soms overkomt het je: een manuscript dat je vanaf pagina één vastnagelt en waarvan je het betreurt dat je het uit hebt. Een prachtig gegeven, spannend en origineel geschreven, geloofwaardige personages, een fantastische, historisch authentieke plot – wat wil je als uitgever, boekverkoper en als lezer nog meer? Donald Nolet schreef een superieure kwaliteitsthriller. Ik ben trots hem binnen Tomas Ross Crime uit te mogen brengen!’ – Tomas Ross

Uitg. Cargo


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3249
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nieuwe boeken 2013, nieuwe thrillers 2013, tomas ross, nieuwe boeken top 10
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.