Volg ons via
 
 
 

Elizabeth Gilbert - Het hart van alle dingen

Het hart van alle dingen | ‘Dit boek is mijn eerbetoon aan Nederland en de rol die Nederlanders hebben gespeeld in de wereldgeschiedenis.’ – Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert - Het hart van alle dingen

Het hart van alle dingen verschijnt zes jaar na de bestseller Eten, bidden, beminnen en is de eerste roman van Elizabeth Gilbert sinds twaalf jaar. Ze neemt de lezer mee van Londen naar Peru, van Philadelphia via Tahiti naar Amsterdam, in een verhaal vol buitengewone personages: missionarissen, vrijheidsstrijders, avonturiers, astronomen, zeekapiteins, en bovenal Alma Whittaker, de heldin van dit verhaal, een vrouw die haar tijd een stap vooruit was.

Het hart van alle dingen

Alma wordt geboren in een bekende familie van botanisten en groeit op tot een slim en onafhankelijk meisje. Het duurt dan ook niet lang voor zij haar eigen onderzoeksproject start. Maar terwijl haar studie haar dieper meetrekt in de mysteries van de evolutie, wijst de man van wie ze houdt een tegengestelde richting.

  • Uitg. Cargo

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1995
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
elizabeth gilbert, nieuwe boeken 2013, nieuwe boeken top 10, top boeken, nieuwe boek
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.