Volg ons via
 
 
 

Wim de Bock - Jan Boskamp. Geen gezeik

In dit boek neemt Boskamp geen blad voor de mond. Wat je leest, is zijn leven, van Rotterdams schoffie tot wereldburger.

Wim de Bock - Jan Boskamp. Geen gezeik

Niet zo lang geleden was Jan Boskamp nog vooral een ‘Belgisch fenomeen’. Want de ex-Feyenoorder bouwde zijn loopbaan als speler en als trainer toch voornamelijk bij onze zuiderburen uit. Maar Nederland heeft Boskamp gelukkig opnieuw ontdekt nu hij met pensioen is, als tafelgast in het voetbalpraatprogramma Voetbal International. Daar deelt hij klappen uit aan Gijp en is hij verder helemaal zichzelf.

Van woede-uitbarsting tot schaterlach: Boskamp is altijd Boskamp, het hart op de tong, een mix van Rotterdamse branie en Brusselse bravoure. Een man met een olifantenhuid, maar ook met een klein hartje, getekend door het drama in zijn leven.

In dit boek neemt Boskamp geen blad voor de mond. Wat je leest, is zijn leven, van Rotterdams schoffie tot wereldburger. In de eerste plaats is Boskamp altijd zijn heerlijke zelf, puur en ongekunsteld, en verder geen gezeik.

Uitg. Voetbal International

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1793
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
voetbal, feyenoord, boskamp, sport en hobby, sportverhalen, biografie boskamp
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.