Volg ons via
 
 
 

Stormloop op Droomboek

Droomboek | Mijn droom voor ons land

De eerste oplage van het Droomboek is zo goed als uitgereikt. In sommige winkels is inmiddels geen Droomboek meer te krijgen vandaar dat er onder de verschillende boekhandelaren een herverdeling plaats vindt. Het Droomboek is speciaal samengesteld voor koning Willem-Alexander en kan met de toegestuurde bon, gratis door alle Nederlanders worden afgehaald. Wie niet in het bezit is van een bon kan deze alsnog aanvragen.

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft besloten om nog eens 200.000 boeken bij te bestellen en vraagt dan ook een beetje geduld aan hen die nog graag een exemplaar willen afhalen.
Downloaden Droomboek
Het Droomboek kan ook worden gedownload op internet. Al duizenden mensen hebben het boek inmiddels bekeken of gedownload op hun smartphone of tablet. Het Droomboek is een verzameling van 300 ingezonden 'dromen' van Nederlanders. Dit kan een wens zijn in de vorm van een tekening, gedicht of schilderij. Het eerste exemplaar is eerder op Paleis Het Loo uitgereikt aan koning Willem-Alexander. Meer informatie is te vinden op: www.mijndroomvooronsland.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1339
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
droomboek, willem alexander boek, downloaden droomboek, droomboek willem alexander, droomboek online
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.