Volg ons via
 
 
 

Dan Brown - Inferno

Inferno | De boeken van Dan Brown prijkten maandenlang boven aan de bestsellerlijsten en De Da Vinci Code werd een van de bestverkochte boeken alle tijden.

In het hart van Italië raakt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, verzeild in een duizelingwekkend avontuur waarin alles draait om het meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Terwijl hij strijdt tegen een mysterieuze vijand komt Langdon terecht in een wereld vol klassieke kunst, geheime doorgangen en futuristische wetenschap. Met Dantes Inferno als leidraad moet hij zich een weg zoeken door een labyrint van codes en symbolen, waarin niets is wat het lijkt. 

Langdon durft niemand te vertrouwen en begint uiteindelijk aan zichzelf te twijfelen... In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven. Dan Brown is een van de succesvolste thrillerauteurs ter wereld. 

Uitg. Luitingh


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1155
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
inferno, dan brown, de da vinci code, nieuw boek, bestseller, boeken top 10, nieuwe boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.