Volg ons via
 
 
 

Dennis Rijnvis - Savelsbos

Bij aankoop van de paperback Savelsbos, het debuut van Dennis Rijnvis, ontvang je een downloadcode voor een gratis e-book van Savelsbos.

Op 8 maart presenteerde Uitgeverij Cargo: Savelsbos, het debuut van Dennis Rijnvis.

In de laatste zomer van hun lagereschooltijd spelen de vrienden Jonas, Nils, Ron, Daniël en Juul in de grotten van het Savelsbos. Volgend jaar zal alles anders zijn, dan zal de club uitwaaieren naar verschillende scholen. Hun toekomst moet nog beginnen. Maar dan verdwijnt de mooie, opstandige Juul spoorloos. De vrienden zagen haar voor het laatst in de mergelgrot. Voor ze het beseffen ligt alle schuld bij hen en worden ze veroordeeld voor het incident.

Tien jaar later komt de verdwijning opnieuw in de media, en de jongens worden hier tegen wil en dank weer mee geconfronteerd. Ze besluiten weer bij elkaar te komen om voor eens en altijd de waarheid over die noodlottige dag aan het licht te brengen. Maar de vriendschap is veranderd en hun herinneringen lijken allemaal een andere waarheid te belichten.

Als Juul is vermoord, zoals iedereen denkt, liep haar moordenaar tien jaar geleden over dit grindpad, dat sinds haar verdwijning de voetafdrukken van talloze voorbijgangers heen gedragen. In die tijd hebben wij geboet voor zijn daden. Dat prent ik mezelf steeds weer in.

We durven alleen in de duisternis terug te keren naar de plek waar het begon. Mijn voeten zoeken houvast in de ijzel. Nils loopt voorop en kijkt om. Steeds opnieuw, alsof hij zich afvraagt wanneer ik mijn evenwicht zal verliezen. We zijn hier alleen, maar niet voor lang. We moeten dit met zijn vieren doen, voor Juul.

Uitg: Savelsbos


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2854
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nieuwe boek, gratis e book, ebook readers, boeken top, boeken top 10, gratis ebooks downloaden
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.