Volg ons via
 
 
 

Nieuw boek "Meer met je geld"

"Meer met je geld" | Nieuw boek helpt om te besparen en om de toekomst weer iets rooskleuriger te zien.

Nieuw boek "Meer met je geld"

Uit berekeningen van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud)  blijkt dat met name (vervroegd) gepensioneerden en ouders met kinderen, opnieuw flink aan koopkracht moeten inleveren. De daling kan oplopen tot 7,7 procent welke in sommige gevallen kan oplopen tot enkele honderden euro's per jaar. Het aantal telefoontjes welke de laatste weken bij het Nibud binnenkomen stijgt met de dag. Veel mensen maken zich ernstig zorgen over de huidige financiële zekerheid.

Het Nibud heeft enkele goede tips samengevat in een nieuw boek "Meer met je geld". Hierin wordt consumenten gewezen op de mogelijkheden om op een juiste manier een inkomensdaling te kunnen opvangen.

Meer met je geld

Het nieuwe boek geeft tips om een goede begroting te maken van alle in- en uitgaven. Door het inzichtelijk maken van je eigen financiële plaatje blijkt soms dat er toch nog iets meer over kan blijven dan je had gedacht. In deze moeilijke economische tijden helpt het boek om weer grip te krijgen op je financiën. Het boek meer met je geld is te bestellen in de webshop van het Nibud en kost 9,95 euro. Ook kun je het digitaal aanschaffen voor 4,95 euro.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1005
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
geld besparen, koopkracht berekenen, nibud, inkomsten uitgaven, in en uitgaven
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.