Volg ons via
 
 
 

dr. Mike Moreno - Het 17dagendieet Kookboek

Het 17dagendieet Kookboek | Zo is afvallen bepaald geen straf

In één maand tijd werden in de VS een half miljoen exemplaren van Moreno’s gezonde dieet verkocht. En ook Nederland is om, al meer dan 40.000 mensen kochten Het 17-dagendieet. Maandenlang verdiende Het 17 dagendieet een plek in de Bestseller lijst, en het goede nieuws is: Er komt nu ook een kookboek!

Waarom het zo’n groot succes is? Simpel.  Supersnel resultaat en toch lekker en afwisselend eten. Met dr. Mikes 17 dagendieet vliegen de kilo’s eraf en barst je van de energie!  En wees niet bang dat die kilo’s er zo weer aan te zitten, want je stofwisseling krijgt geen kans om te wennen. Na de eerste cyclus van versnelling, volgen er nog drie. Dat zijn de cycli waarbij je je stofwisseling opnieuw instelt, nieuwe eetgewoontes ontwikkelt en het dieet afrondt met je favoriete eten!

Nu ook heerlijk koken met jouw favoriete dieet

Met het basisboek ben je natuurlijk al perfect op weg. Maar om het diëten nog een beetje makkelijker te maken komt nu ook het: Het 17 dagen dieet kookboek. Ook in januari 2013 wil een grote groep beginnen of doorgaan met afvallen. Voor hen verschijnt het geïllustreerde kookboek met 80 nieuwe recepten die afvallen wel heel gemakkelijk maken.

  • Uitg. Kosmos Uitgevers

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1029
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kookboek, dieet, recepten, dieetboek, snel afvallen, tips afvallen, gezond eten
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.