Volg ons via
 
 
 

E-reader Sony | Plus- en minpunten

E-reader van Sony is verbetert maar behoudt enkele tekortkomingen.

De Sony PRS-T1 e-reader is opgevolgd door de Sony PRS-T2. Een duidelijke verbetering ten opzichte van de eerste e-reader maar blijft toch nog steeds een beetje achter bij andere e-readers vergeleken. Uit een test van de Consumentenbond springt de PRS-T2 er wel gunstig uit met een testoordeel van 8,3. Dat komt omdat de nieuwe Sony opvalt door zijn mooie matte afwerking. De Sony PRS-T2 heeft een uitstekend scherm. Positief is men over het contrast, de scherpte en de snelheid.

Minpuntjes Sony PRS-T2

Jammer is dat de PRS-T2 alleen werkt op Sonysoftware. Alleen met deze software is het mogelijk om e-books over te zetten terwijl de meeste andere e-readers hiervoor Adobe Digital Editions gebruiken. Een ander minpuntje is de regelafstand en de tekstmarges, beide zijn niet aan te passen. De Sony PRS-T2 beschikt niet over achtergrondverlichting waardoor je niet in een donkere omgeving kunt lezen. Hiervoor zijn wel kleine leeslampjes op de markt die je op eenvoudige wijze aan de omslag kunt bevestigen. Het eindoordeel van de Consumentenbond is dat je met de Sony PRS-T2 e-reader de beschikking hebt over een uitstekend apparaat met enkele tekortkomingen.

Bron: Consumentenbond


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1201
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
e reader, bebook, e books, e reader vergelijken, goedkope e reader, e reader boeken, e reader sony
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.