Volg ons via
 
 
 

Windows 8 voor beginnende senior computergebruiker

Windows 8 voor de beginnende senior computergebruiker | Voor het eerst met de computer aan de slag

Windows 8 voor de beginnende senior computergebruiker

Windows 8 voor de beginnende senior computergebruiker is hét ultieme beginnersboek voor senioren. Speciaal geschreven voor starters die nooit eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de computer en het gebruik van de muis of het touchpad worden stap voor stap aangeleerd. Ook aan het gebruik van het toetsenbord wordt ruim aandacht besteed. Verder komt het starten en sluiten van programma's en het openen en opslaan van bestanden aan de orde. Zij maken uiteraard in het eigen tempo kennis met internet en e-mail. Daarnaast worden in dit gebruiksvriendelijke boek Windows-instellingen behandeld die voor senioren van extra belang kunnen zijn, zoals lettergrootte en kliksnelheid. Het boek bevat extra oefeningen om het geleerde te herhalen en begeleidende instructievideo’s om te bekijken hoe bepaalde handelingen uitgevoerd dienen te worden. Kortom, een compleet pakket om de beginnende senior computergebruiker op weg te helpen!

  • Auteur: Studio Visual Steps
  • Website bij het boek: www.visualsteps.nl/windows8senior

Geschikt voor: Windows 8 op een desktopcomputer of laptop 

Een greep uit de onderwerpen: stap voor stap kennismaken met de computer | leren werken met de muis, toetsenbord, touchpad of touchscreen | e-mail versturen en surfen op internet | werken met mappen en bestanden | introductie in werken met foto’s, video en muziek | handige instellingen maken op de pc of laptop


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2232
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
windows 8, windows 8 download gratis, windows 8 tablet, windows 8 download, windows 8 youtube
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.