Volg ons via
 
 
 

Justin Cronin – De Twaalf

De Twaalf | De zoektocht is begonnen. Het einde van de wereld was slechts het begin...

Nadat de wereld bijna ten onder ging door een geheim medisch experiment, probeert een groep mensen te overleven tussen de besmette viralen. Ze dolen door Amerika, op zoek naar de oplossing voor de nachtmerrie die de wereld veranderde. Onder leiding van de mysterieuze en charismatische Amy, die zelf ooit door het virus werd besmet, gaat de groep rond Peter en Alicia de strijd aan met de vijandige kolonies. Om te overleven zullen ze de twaalf mannen moeten vinden die deel uitmaakten van het experiment. Hiervoor moeten ze infiltreren in twaalf kolonies, verspreid over heel Amerika. Ze beseffen echter niet dat de spelregels zijn veranderd, en dat een van hen een groot offer zal moeten brengen om te kunnen overwinnen. 

Justin Cronin

Justin Cronin is geboren en getogen in New England in de Verenigde Staten. Hij studeerde af aan de universiteit van Harvard en volgde de Iowa Writers’ Workshop. De Twaalf is het vervolg op De oversteek, waarvan er meer dan 25.000 exemplaren werden verkocht.

Cronin schreef eerder de veelgeprezen romans The Summer Guest en Mary and O’Neil. Hij heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de Stephen Crane Prize en een PEN/Hemingway Award. Cronin is docent Engelse literatuur aan de Rice University en woont in Texas.

Uitg. Cargo


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3204
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
justin cronin, cronin justin de oversteek, boek online kopen, boeken top tien, cronin justin twelve
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.