Volg ons via
 
 
 

Edwin Timmers - Activo's doen het anders

Activo's doen het anders | Na je vijftigste actief, gezond en zinvol leven, wil iedereen wel

Na je vijftigste actief, gezond en zinvol leven, wil iedereen wel. Je blijft er midden in de samenleving mee staan en verdeelt je tijd over werk, zorg, ontspanning en ontwikkeling. Het gaat verouderen tegen, in denken en doen. Jezelf continu op maat en optimaal ontwikkelen en dagelijks bewegen of sporten is een kwestie van mentale en fysieke coördinatie. Hoe kun je dat vorm en inhoud geven? 

Dat is uitgewerkt in: Timmers, E. 'Activo’s, doen het anders, op maat en zeker na hun 50e' . Een praktische filosofie voor een fysieke en mentaal actieve leefstijlontwikkeling. 

Uitgever: ARKO Sports Media te Nieuwegein. 

Het is een vervolg op het in 2010 verschenen boek: Sport op maat. Handreikingen voor een fysiek en mentaal actieve leefstijl van je 35e tot je 100e. Daarin staat het zelfstandig beleven, leren en ontwikkelen van het sporten in clubs van o.a. 50-plussers centraal. 

Een nadere toepassing is te vinden op de site www.oldaction.nl. Doe mee aan deze ‘oldaction-beweging’ ofwel van de senior in actie. Voor meer informatie: Edwin Timmers, Van Pallandtlaan 28, 3853EP Ermelo. Tel. 0341 554571. Mail: e.timmers6@chello.nl.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 837
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gezond leven en eten, gezond leven tips, gezond leven test, je echte leeftijd, gezonde voeding
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.