Volg ons via
 
 
 

Sylvia Day - Crossfire 1 . Verslaafd aan jou

Verslaafd aan jou. Deel 1 uit de Crossfire-trilogie

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk... 

Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar hij wist zonder enige moeite bij mij de juiste snaar te raken.

Gideon had zijn eigen demonen. Zijn liefde liet me niet meer los, maar het gevaar bleef dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden.

Intens, duister en sensueel – Verslaafd aan jou neemt je mee naar de uiterste grenzen van obsessie… en daar voorbij. Het is het perfecte boek voor alle liefhebbers van Vijftig tinten grijs van E.L. James. 

Sylvia Day is de New York Times en USA Today bestsellerauteur van meer dan twintig romans verdeeld over verschillende genres en onder drie verschillende pseudoniemen. Ze is getrouwd, moeder van twee kinderen en was eerder werkzaam als tolk-vertaler Russisch voor de militaire inlichtingendienst van het Amerikaanse leger.

Uitg. A.W. BrunaNuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1341
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
crossfire trilogie, sylvia day, boeken top 10, boekenmarkt, boeken lezen, boeken top 100
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.