Volg ons via
 
 
 

Karin Slaughter - Genadeloos

Genadeloos , de nieuwste Karin Slaughter | Met haar ijzingwekkende thrillers verwierf ze internationaal de titel 'Koningin van de suspense.

Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar wanneer Amanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, ontdekt hij dat het verleden hem nooit met rust zal laten. Will verricht zijn eigen speurwerk en keert daarvoor terug naar het weeshuis waar hij ooit opgroeide. Daar treft hij onverwacht Amanda aan.

De moord op de studente vertoont verrassende gelijkenissen met de eerste zaak die Amanda ooit onder haar hoede nam, als een van de eerste politievrouwen binnen het corps. Een zaak die direct verband hield met het geheim rond de geboorte van Will. Ze zullen beiden de demonen uit hun verleden moeten verslaan om te voorkomen dat er zich in Atlanta een nog grotere ramp zal voltrekken.

Uitg. Cargo


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1450
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
karin slaughter, boeken top 10, boeken recensies, boeken online lezen, boeken kopen, tweedehands boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.