Volg ons via
 
 
 

Thriller Simone van der Vlugt cadeau

Juni - Maand van het Spannende Boek - Nieuwe thriller Simone van der Vlugt cadeau.

De nieuwe thriller van bestsellerauteur Simone van der Vlugt heet De ooggetuige. U krijgt het cadeau bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken tijdens Juni – Maand van het Spannende Boek 2012.

De ooggetuige

In De ooggetuige speelt het zichtvermogen een belangrijke rol. Een jonge slechtziende vrouw is getuige van een overval met dodelijke afloop. Hoe goed heeft zij de daders kunnen zien? Wat doen de daders als ze vernemen dat zij niet blind is maar slechtziend? Op magistrale wijze weet Van der Vlugt een indringende spanning op te bouwen die zich tot in je diepste beenmerg nestelt.

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt is een van Nederlands populairste en meest bekroonde thrillerauteurs. Bij het schrijven van De ooggetuige is zij niet over één nacht ijs gegaan. Ze heeft zich uitvoerig laten informeren bij KoninklijkeVisio, het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Die extra kennis en inzichten maken dat je de belevingswereld van de hoofdpersoon van binnenuit meemaakt en zelf ook binnentreedt in de schimmige wereld van angst en spanning.

Bron en meer info: www.maandvanhetspannendeboek.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1286
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
maand van het spannende boek, boekenweek, simone van der vlugt, thrillers
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.