Volg ons via
 
 
 

Luisterlezen op iPhone en iPad

Met de Daisylezer-app kunnen klanten hun gesproken boeken, kranten en tijdschriften op een mobiel apparaat lezen.

Het afgelopen half jaar is door het Loket aangepast-lezen en producent Dedicon hard gewerkt aan de app voor aangepast-lezen. Met de Daisylezer-app kunnen klanten hun gesproken boeken, kranten en tijdschriften op een mobiel apparaat lezen. Dit was een wens van veel klanten en sinds kort is het dan eindelijk zover en kan de Daisylezer gratis worden gedownload uit de App Store. Klanten die dat doen tijdens de Maand van het Spannende Boek vinden bovendien een leuke verrassing op hun digitale boekenplank: het actieboek van deze themamaand dat is geschreven door Simone van der Vlugt. 

Vooralsnog is de Daisylezer-app beschikbaar voor de Apple-producten zoals de iPhone en iPad, omdat deze dankzij de VoiceOver-functionaliteit zeer goed toegankelijk zijn voor mensen met een visuele beperking. Binnenkort wordt echter ook de versie voor het Android-systeem gelanceerd. Het streven is om de Daisylezer beschikbaar te maken voor alle mobiele platforms. In de volgende versie zal het ook mogelijk zijn om boeken te zoeken én te bestellen. 

De Daisylezer-app biedt dezelfde basisfunctionaliteiten als een Daisy-speler (tekstnavigatie, bladwijzers plaatsen) en werkt met streaming (vgl. Youtube / Uitzendinggemist).

Klanten van het Loket kunnen nu waar en wanneer ze maar willen luisteren naar hun gesproken lectuur, zonder gebonden te zijn aan pc of speciaal afspeelapparaat.

Meer info: www.aangepast-lezen.nl en www.dedicon.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1357
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
aangepast lezen, luisterboeken, daisylezer, maand van het spannende boek, gratis boek downloaden
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.