Volg ons via
 
 
 

Nicci French - Dinsdag is voorbij

Nicci French - Met 'Dinsdag is voorbij' wordt de reeks vervolgd die begon met Blauwe maandag.

In een vervallen huis in Oost-Londen wordt het opgezwollen,met vliegen bedekte lijk van een man aangetroffen, rechtop in een leunstoel. Het huis is van Michelle Doyce, een kwetsbare vrouw met ernstige psychische problemen. Onderzoek toont aan dat de man pas na zijn dood naar het huis is overgebracht.De enige informant is Michelle, maar haar uitspraken stellen de recherche voor raadsels.Inspecteur Karlsson roept Frieda Klein te hulp, en weer raakt zij verstrikt in de duistere kanten van het leven. Zij komt erachter dat het slachtoffer geen onschuldige was, maar een gewiekste zwendelaar die profiteerde van de angsten en noden van anderen.

Wanneer Frieda meer te weten komt over diens verleden en ook zijn slachtoffers leert kennen, blijkt ze in groot gevaar te verkeren en meer vijanden te hebben dan ze dacht. Met Dinsdag is voorbij wordt de reeks vervolgd die begon met Blauwe maandag. Het is een prachtig strak gecomponeerde thriller met grote psychologische diepgang,waarin meer onthuld wordt over het raadselachtige innerlijk leven van Frieda Klein. Zij spant zich in omvaste grond onder de voeten te krijgen in een onbekende wereld van misdaad en angst.

Uitg. Anthos Lit. Thrillers


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2283
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boeken top 10, boeken recensies, boeken online lezen, boeken kopen, french nicci, nicci french
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.