Volg ons via
 
 
 

Marieke Dijkshoorn - Genoeg gaat nooit over

Genoeg gaat nooit over | Lezer krijgt indringende kijk in relatie tijdens voetreis naar Santiago de Compostela

Onlangs verscheen de eerste roman van Marieke Dijkshoorn ‘Genoeg gaat nooit over’. De roman geeft een indringende kijk in de relatie van Teresa en Dielis, die na een reeks tegenslagen in hun leven, samen de voetreis naar Santiago de Compostela afleggen. De auteur beschrijft deze tocht en de ontwikkeling die de hoofdpersonen doormaken. Na een fysiek zwaar en teleurstellend begin van de tocht, waarin de twijfel aan de hele onderneming in alle hevigheid toeslaat, breken langzaam betere tijden aan. De eenzaamheid die zij ervaren, werkt confronterend voor ieder van hen en voor hen samen.

Zonder dat zij het willen – of het nastreven – komt het verleden tot leven en leren ze ook hun eigen feilen en onzekerheden te accepteren. De natuur levert de rust en het decor voor het veranderingsproces dat Teresa en Dielis doormaken. Indringende ontmoetingen stemmen tot nadenken. De lezer wordt op hartverwarmende wijze meegenomen hoe Teresa en Dielis erin slagen nieuwe wegen in te slaan. Hoopvol en met hernieuwd vertrouwen in de toekomst. 

‘Genoeg gaat nooit over’ is de eerste roman van auteur Marieke Dijkshoorn. Marieke Dijkshoorn is werkzaam in de welzijnssector als coördinator in de Informele Zorg. Zij verzorgt voordrachten, geeft cursussen en begeleidt mantelzorgers en vrijwilligers, zowel in groepsverband als individueel. In haar loopbaan heeft schrijven altijd een grote plaats ingenomen. Zij verzorgt nieuwsbrieven voor diverse doelgroepen, schrijft artikelen en columns. In de plaatselijke krant van haar woonplaats Boxtel verzorgt zij tweewekelijks een graag gelezen column die verhaalt van haar praktijkervaringen.

  • ‘Genoeg gaat nooit over’ wordt uitgegeven door free musketeers en kost €18,95. De roman is te bestellen in de reguliere boekhandel of online.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1094
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, nieuwe uitgaven, voettocht santiago de compostela, dijkshoorn marieke
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.