Volg ons via
 
 
 

Daphne Doemges-Engelen - Leven met kanker

Leven met kanker | Inspiratie voor iedere dag.

Leven met kanker is een prachtig vormgegeven cadeauboek, geschreven voor iedereen die te maken heeft met kanker. Het boek gaat op een optimistische en laagdrempelige manier in op uiteenlopende aspecten die komen kijken bij een leven met of na deze ziekte. Met tips om te ontspannen, inspirerende citaten, positieve overpeinzingen en praktische weetjes, biedt dit boek mensen met kanker en hun omgeving kracht, steun en inspiratie.

Dit boek is niet zomaar een van de vele boeken over kanker. Het is een prachtig en positief cadeauboek dat een steuntje in de rug geeft aan mensen die met kanker te maken krijgen. Vanaf het moment van de diagnose is niets meer hetzelfde, maar dat hoeft niet alleen maar negatief te zijn. Je leert ook relativeren, nieuwe doelen stellen, je krijgt andere inzichten en prioriteiten en maakt bewuste keuzes.

De auteur van dit boek, Daphne Doemges-Engelen, maakte het zelf van dichtbij mee toen haar vader kanker kreeg. Zij schreef dit boek naar aanleiding van haar eigen ervaringen in die periode. Leven met kanker is precies het boek dat zij zo op dat moment miste. Voor het boek interviewde ze 35 (zorg)professionals en 10 patiënten en/of hun familieleden.

Daphne Doemges-Engelen: “Misschien zorgt de informatie in het boek voor ontspanning of herkenning, brengt het je op een idee of kom je in actie na het lezen van een van de vele tips. Soms kan praktisch advies of een opbeurend citaat net even het verschil maken; het kan ervoor zorgen dat je je gesteund voelt. Laat je daarom inspireren! Wat alle tips, adviezen en quotes met elkaar gemeen hebben? Een flinke dosis optimisme.”

Daphne Doemges-Engelen is freelance journalist. In 2009 kreeg haar vader kanker. Zijn ziekte- en herstelproces inspireerde haar tot het schrijven van dit boek.

Meer informatie

  • Kijk op: www.text-world.nl/levenmetkanker
  • Van alle boeken die rechtstreeks via deze site worden besteld, gaat een deel van de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1448
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kanker, leukemie, kanker gedicht, diagnose kanker, wat is kanker
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.