Volg ons via
 
 
 

Ben Speet - Het Oranje boek

Het Oranje boek biedt een goed en gedegen overzicht over 500 jaar Oranjes.

Tegen 30 april, Koninginnedag, verschijnt Het Oranje boek bij WBOOKS. 

Meer dan ooit kunnen de Oranjes rekenen op de sympathie van het Nederlandse volk. Onlangs nog, bij het tragische ongeval van Friso, is opnieuw gebleken hoezeer wij ons met het Koningshuis verbonden voelen en hoezeer wij met de familie meeleven. Beatrix, Willem-Alexander en Máxima vormen het driemanschap aan het hoofd van de Koninklijke familie. Iedereen kijkt met belangstelling uit naar de invulling die Willem-Alexander zal gaan geven aan het koningsschap. De troonwisseling zal niet lang meer op zicht laten wachten. 

Het Oranje boek biedt een goed en gedegen overzicht over 500 jaar Oranjes. Want zo lang zijn ze al onlosmakelijk met ons verbonden. Nu eens niet het bekende jubelverhaal, en ook niet ongefundeerde roddel, maar een evenwichtig overzicht met de mooie en minder mooie kanten van de Oranjes. 

Achterin het boek zijn stambomen opgenomen die de familiebanden verhelderen. Voorts is een hoofdstuk opgenomen met daarin de voor het Oranjehuis 50 belangrijkste historische gebeurtenissen. Een boek voor ieder die graag meer wil weten over ons koninklijk huis. 350 keer een mooie illustratie, met een verklarende tekst. Samen brengen zij een rijk geïllustreerde geschiedenis van het Oranjehuis. 

Over WBOOKS


WBOOKS is uitgever van geïllustreerde boeken op het gebied van kunst, lifestyle en geschiedenis. De wortels van de uitgeverij gaan terug tot 1836. De boeken verschijnen veelal in samenwerking met grote musea, archieven en andere partners. WBOOKS is tevens uitgever van Museumtijdschrift, Nederlands grootste kunstmagazine, en het digitale kunst- en cultuurplatform Artplatform.nl met de daarbij horende Artplatform-app. www.WBOOKS.com 

  • ISBN 978 90 400 0746 0
  • € 14,95 | 352 pag. 12,2 x 16,3 cm
  • Illust: ca. 350 kleur & zwart-wit
  • Gebonden - Taal: Nederlands

Afbeeldingen
  • hetoranjeboek_3d_web.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1309
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
koningshuis, oranje boek, verjaardagen koningshuis, beatrix, maxima, geschiedenis koningshuis
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.