Volg ons via
 
 
 

Eric Schuijt & Janne Keurlings - Het Grote Fietsvakantieboek

Het Grote Fietsvakantieboek | Schat aan informatie in de 304 pagina’s tellende fietsreisbijbel

Het Grote Fietsvakantieboek

Hoe stel je een reisfiets af, welke kleding neem je mee en hoe kies je de juiste tent voor een fietsvakantie? Het antwoord op al die vragen en nog veel meer is te vinden in Het GROTE Fietsvakantieboek van wereldfietser en auteur Eric Schuijt en vormgeefster Janne Keurlings. Op zaterdag 11 februari presenteren zij hun uitgave tijdens de achtste Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI. 

Zowel de beginnende als de ervaren vakantiefietser vindt een schat aan informatie in de 304 pagina’s tellende fietsreisbijbel, waarvan elke bladzijde specifiek is ontworpen voor deze uitgave. Alle uitrusting die je nodig hebt tijdens een fietsreis, passeert de revue. Van remsystemen tot gps en van gereedschap tot kooktips. Verder is er onder meer aandacht voor het plannen van routes, de fiets, fietstassen, overnachtingen, geld en documenten, gezondheid, alleen of samen fietsen, tegenslag onderweg en adviezen voor wie met de tweewieler op wereldreis wil gaan.

Elke tip in Het GROTE Fietsvakantieboek is gebaseerd op jarenlange ervaring met fietsreizen en productkennis. Auteur Eric Schuijt heeft ruim 200.000 kilometer gefietst door meer dan 80 landen en is eigenaar van De Vakantiefietser in Amsterdam, een winkel die gespecialiseerd is in reisfietsen en uitrusting voor fietsvakanties. Janne Keurlings raakte na een fietsvakantie geïnspireerd door deze manier van reizen en studeerde op dit onderwerp af aan de Kunstacademie.

Samen hebben Eric en Janne ruim anderhalf jaar aan het boek gewerkt. Het idee om een klein boekje te maken en dat Het GROTE Fietsboek te noemen, groeide gaandeweg uit tot een echte dikke uitgave. Wie dit unieke en creatief vormgegeven boek heeft uitgelezen, hoeft voor een geslaagde fietsvakantie nog maar één ding te doen: fietsen!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1427
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsvakantie, tips fietsvakantie, vakantiefietser, welke fiets fietsvakantie
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.