Volg ons via
 
 
 

Studio Visual Steps - iPad voor senioren

IPad voor senioren | Stap voor stap en in uw eigen tempo kennis maken met de belangrijkste functies en opties van de iPad

De iPad is een zeer gebruiksvriendelijk draagbaar multimedia apparaat met talloze mogelijkheden. Dit apparaat is ideaal voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld surfen op internet, e-mailen, notities maken of een agenda bijhouden. Maar dit is lang niet alles wat dit praktische apparaat te bieden heeft. Er is een aantal standaard apps (programma's) beschikbaar voor het werken met foto's, video en muziek. Zelfs uw woonplaats of de wereld bekijken met Google Street View is mogelijk. 

Daarnaast kunt u via de App Store vele gratis en betaalde apps en spellen downloaden. Wat dacht u van recepten, horoscopen, fitnessoefeningen en voorleesverhalen? U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een handige app verkrijgbaar. In dit boek maakt u stap voor stap en in uw eigen tempo kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad. Er gaat een wereld voor u open! 

Een greep uit de onderwerpen: - bediening van de iPad - verbinding maken met Wi-Fi en 3G-netwerk - surfen en mailen - apps voor allerlei toepassingen gebruiken - apps downloaden in de App Store - foto, video en muziek Geschikt voor: iPad 1 en iPad 2.

Uitg. Studio Visual Steps


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1144
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ipad kopen, ipad prijs, ipad review, ipad bestellen, ipad price
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.