Volg ons via
 
 
 

Milou van der Will – Breekijzer

Milou van der Will | Nieuwe thriller Breekijzer is een boek over liefde en verlangen

Milou van der Will (Naarden, 1985) debuteerde in 2010 met de thriller Rood licht die alom werd geprezen en waarvan meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht. Rood licht werd genomineerd voor de beste vrouwenthriller van 2010 en is momenteel genomineerd als Beste Thriller van het Jaar 2011 in de categorie debuut door Crimezone.

Haar nieuwe thriller Breekijzer is een boek over liefde en verlangen, en de soms levensgevaarlijke keuzes die hiervoor gemaakt moeten worden.

Milou van der Will begon haar journalistieke carrière in de bladenwereld. Ze schreef jaren voor dagblad Metro, waar ze zich vooral bezighield met sociaalmaatschappelijke onderwerpen. Momenteel is zij freelance journalist voor diverse media.

Breekijzer

Een knal rukt de zestienjarige Sam uit zijn slaap. Samen met zijn broertje Lucas is hij getuige van een onvoorstelbaar familiedrama. Zijn vader begaat een crime passionel en schiet zichzelf en zijn vrouw dood. Het is een levenslang trauma voor de beide broers.

Twee jaar later slaagt Sam erin met zijn grote liefde Sophie eindelijk een mooie toekomst op te bouwen. Maar als hij uit geldnood een klus aanneemt voor een vriend, keert het lot zich wederom tegen hem en raakt hij langzaam in de greep van een internationale bende.Ondertussen stuit Sophie onverwacht op de dagboeken van Sams moeder en ontdekt mysterie op mysterie. Ze gaat op zoek naar de waarheid achter het familiedrama en wordt geconfronteerd met een pijnlijke en gevaarlijke geschiedenis waarvan in de politierapporten geen melding wordt gemaakt.

Uitg. Cargo


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3097
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, cpnb, bestseller, van der will, milou van der will
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.