Volg ons via
 
 
 

Robert Harris – De angst-index

De angst-index – een thriller over de ongekende mogelijkheden en gevaren van de moderne technologie.

Dr. Alexander Hoffmann is een legende. Als wetenschapper werkte hij ooit aan de deeltjesversneller van CERN, maar tegenwoordig gebruikt hij zijn kennis voor een systeem waarmee computeralgoritmen de financiële markten kunnen voorspellen. Niemand weet hoe hij het doet, maar Hoffmanns hedgefonds behaalt enorme winsten voor zijn investeerders. Op de avond voor een belangrijke bijeenkomst met zijn cliënten wordt Hoffmann in zijn zwaar beveiligde huis aangevallen door een insluiper. In de daaropvolgende 48 uur, waarin de financiële markten lijken af te stevenen op een crisis, valt Hoffmanns imperium langzaam uiteen. Er is iemand uit op zijn vernietiging, maar wie?..

ISBN 978 90 234 6895 0 Oorspronkelijke titel: THE FEAR INDEX | VERTALING:JANNEKE ZWART

• 21 november: auteursbezoek Robert Harris aan Amsterdam

Robert Harris
Robert Harris is de auteur van de internationale bestsellers Vaderland, Enigma, Archangel, Pompeii, Imperium, Lustrum en Geest. Zijn werk verschijnt in 37 talen. Harris werkte bij de BBC voor hij politiek verslaggever werd bij The Observer, en vervolgens werd hij columnist bij The Sunday Times en The Daily Telegraph. Hij woont met zijn vrouw en vier kinderen vlak bij Hungerford.Voor de verfilming van Geest (The Ghost Writer) schreef hij zelf het scenario. De filmrechten van De angst-index zijn al voor verschijnen verkocht. Ook voor deze film zal Robert Harris zelf het scenario schrijven.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3200
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, cpnb, bestseller, harris, robert harris
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.