Volg ons via
 
 
 

Kees Jansma - Kees

Kees | Een eerlijke, emotionele autobiografie over het leven van de insider en sportliefhebber Kees Jansma.

Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt hij een kijkje achter de schermen van de o zo interessante wereld van de topsport.

Kees is het boek van Kees over Kees, een eerlijke, emotionele autobiografie over het leven van de insider en sportliefhebber Kees Jansma (1947, Amsterdam).Kees beschrijft pioniersjaren in de sportjournalistiek en ontmoetingen met legendes als Abe Lenstra, Theo Koomen, Herman Kuiphof, Mart Smeets, Rinus Michels en Louis van Gaal.

Dit boek gaat ook over de liefdes van Kees Jansma: ADO, Studio Sport, Alphense Boys, zijn vrouw Petra, zijn moeder en zijn vader. Bovendien verhaalt Kees over zijn belevenissen als perschef van het Nederlands Elftal. Wie Kees leest, weet hoe het zinderde bij Oranje voor, tijdens en na de wedstrijden op het WK voetbal 2010.

Uitg. Buitenspelers


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 835
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sportverhalen, biografie kees jansma, de biografie kees jansma, sportverslaggever
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.