Volg ons via
 
 
 

Jeroen Meus - Dagelijkse kost / 2

Jeroen Meus | Inspireert zo honderdduizenden kijkers met tips voor lekker en gezond eten om van te watertanden.

Koken is een plezier. In het programma Dagelijkse Kost zet Jeroen Meus elke dag weer een smakelijk gerecht op tafel en inspireert zo honderdduizenden kijkers met tips voor lekker en gezond eten om van te watertanden. Van de nationale plat préféré tot een origineel en eigenwijs bord vol smaak. Hij laat zien hoe je met verse, inlandse producten en met respect voor de seizoenen kan koken, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit of een aanslag te plegen op je budget.

Penne al forno, een heldere tomatensoep of kip met appelmoes en verse frietjes: het is allemaal even lekker als je het zelf op tafel tovert. Wie de richtlijnen van Jeroen stap voor stap volgt, oogt gegarandeerd succes bij zijn tafelgenoten. Dagelijkse Kost is er voor iedereen. Ingewikkelde keukentermen komen er niet aan te pas en Jeroen gebruikt producten die overal te vinden zijn. 

Het tweede boek van Dagelijkse Kost bundelt opnieuw een mooie mix van gerechten voor jong en oud. Makkelijk bereid, eenvoudig geserveerd, maar bovenal (h)eerlijk en smaakvol. De schitterende foto's zijn van Studio Verne.

Uitg. Van Halewyck


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 982
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kookboek, kookboeken, recepten
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.