Volg ons via
 
 
 

Eleanor Moran - Ontbijt op bed

Ontbijt op bed | Een roman om van te smullen.

De 31-jarige Amber gelooft niet meer in de liefde. Toen ze haar moeder als jong meisje betrapte met een andere man kreeg haar gevoel voor romantiek al een flinke opdonder en nu heeft haar man overspel gepleegd. Inmiddels heeft Amber haar trouwfoto's weggestopt op zolder, haar bruidsjurk verkocht op eBay en een scheiding aangevraagd. En aangezien ze geen enkele behoefte heeft om haar liefdesleven uit het slop te halen, besluit ze zich te storten op iets anders: haar carrière.

Amber weet een felbegeerde baan te veroveren als kok in de keuken van een befaamde chef, Oscar Retford, wiens temperament al evenlegendarisch is als de prachtige gerechten die hij creëert. 

Amber vindt het niet erg dat ze keihard zal moeten werken om zich te bewijzen – zo hoeft ze tenminste niet na te denken over haar frustrerende liefdesleven. Haar samenwerking met de heetgebakerde Oscar veroorzaakt echter al gauw vonken in de keuken. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, loopt Amber haar ex plotseling tegen het lijf...

Uitg. Van Holkema & Warendorf


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 841
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, bol com, tweedehands boeken, romans, moran, nieuwe boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.