Volg ons via
 
 
 

De Lekkerste Table d’Hotes Recepten

Heerlijke recepten van chambres d’hotes eigenaren in gratis te downloaden eboek.

Bij een groot aantal chambres d’hotes in Frankrijk wordt ‘s avonds een heerlijke table d’hotes aangeboden. Dit is een maaltijd of heel diner met veelal regionale producten, waar gezellig met de eigenaren van de accommodatie aan tafel wordt gedineerd. In het gratis eBoek ‘De Lekkerste Table d’Hotes Recepten’ staan heerlijke recepten van chambres d’hotes eigenaren die zij graag voor hun gasten bereiden tijdens een table d’hotes.

Verbondenheid met de regio

De eigenaren die Table d’Hotes aanbieden naast het runnen van hun accommodatie voelen zich vaak erg verbonden met de regio. Ze kiezen (bewust) voor streekproducten, hebben hun eigen moestuin en kiezen voor producten niet te ver van huis (zoals verse kippeneieren). Dit is ook terug te zien in het gratis eBoekje. De producten zijn weliswaar toch allemaal te verkrijgen in de supermarkt, dus de gerechten kunnen naar hartenlust gemaakt worden.

Wijn afstemmen op de gerechten

Welke wijn past bij welk gerecht? De meeste mensen zullen weten dat bij witvlees een licht droge witte wijn goed tot zijn recht komt (zoals Sauvignon Blanc), en dat bij een stuk wild, zoals eend (rood vlees), een wat heftigere rode wijn perfect past. In het eBoekje staan tevens bij een aantal recepten een wijnsuggestie, zodat de smaak van het gerecht nog beter tot zijn recht komt met de juiste wijn erbij.

De lekkerste Table d’Hotes recepten in ons gratis eBoek

In het eBoek staan recepten die niet al te moeilijk zijn om klaar te maken. Bij alle recepten staat een heldere bereidingswijze, een overzicht van de ingrediënten en een foto van het uiteindelijke gerecht. Download hier het gratis e-Boek  ‘De Lekkerste Table d’Hotes Recepten’:

http://www.chambresdhoteswijzer.nl/recepten/


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4810
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
chambres d’hotes, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk, bed & breakfast frankrijk
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.