Volg ons via
 
 
 

Het Diabetes Kookboek

Het Diabetes Kookboek | Meer dan 200 wereldse recepten voor mensen met én zonder diabetes.

Nederland telt tussen de 740.000 en 1 miljoen mensen met diabetes. Vaak moeten mensen hun dieet drastisch aanpassen. Maar de diagnose ‘diabetes’ hoeft niet het einde te betekenen van genieten van heerlijke gerechten. Daarom lanceert Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum b.v. i.s.m. de Diabetesvereniging Nederland Het Diabetes Kookboek.  

Of u nu zelf diabetes hebt of samenleeft met iemand met diabetes, dit boek is voor smulpapen die weten dat gezond voedsel ook lekker moet zijn. Het diabetes kookboek bevat 200 wereldse recepten voor mensen met én zonder diabetes. Een gezond diabetesdieet betekent gevarieerd eten, meer groenten en vezels, minder eiwitten, en oog voor verborgen suikers. Dit boek laat zien dat het mogelijk is om te genieten van zowel stevige stoofpotten als Italiaanse pasta met vis, Aziatische soep en Amerikaanse desserts, en alles daar tussenin.

Het diabetes kookboek bevat ontbijten, tussendoortjes, voorgerechten, salades, pasta’s, hoofdgerechten, vegetarische gerechten, nagerechten en drankjes voor het hele gezin. • Met voedselweetjes en adviezen gebaseerd op de nieuwste inzichten • Elk recept is geanalyseerd door een diëtist en voorzien van duidelijke voedingswaarden • Bruikbaar voor mensen met zowel diabetes type 1 als type 2 • Smakelijke en uitnodigende fotografie.

Het Diabetes Kookboek | ISBN 97890491 0785 7 | € 24,99 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3442
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kookboek, makkelijke recepten, diabetes, kookboek hartstichting, diabetes dieet
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.