Volg ons via
 
 
 

Patricia Snel - De intrigant

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ik ijsbeerde door de kamer, af en toe naar buiten kijkend, over de Esweg en het maïsveld. De uivormige torenspits van Noaber was niet meer dan een speldenknop. Een ouderwetse houtenbierkar vol joelende jongelui in oranje voetbalshirts begaf zich naar de Klompenschuur. De trainer schreeuwde het hardst van allemaal. He! Kutwesterling! Ben je nu nog niet verhuisd? Anna Verhulst verruilt de bruisende stad voor het pittoreske plattelandsdorpje Noaber. In het oude huis van haar oma hoopt ze haar verleden eindelijk achter zich te laten. 

De aanvankelijke dorpse gemoedelijkheid slaat echter snel om als Anna weigert haar buurmaneen stukje land te verkopen. De gemeenschap wil haar koste wat het kost weg hebben. Wanneer de sfeer steeds grimmiger wordt en Anna bedreigd wordt, staat ze met haar rug tegen de muur.

Patricia Snel (1967) groeide op in Gouda en studeerde Italiaanse taal- en letterkunde.Ze debuteerde in 2010 met het succesvolle Verblind. In 2010 verruilde Patricia Nederland voor Singapore. De intrigant is haar tweede roman.

Patricia Snel - De intrigant
Uitg. Dutch Media uitgevers

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1235
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, tweedehands boeken, fantasy, literaire thriller
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.