Volg ons via
 
 
 

Jackie Kennedy - Mijn leven met John F. Kennedy

Het verhaal van Caroline Kennedy

Mijn leven met John F. Kennedy
Nooit eerder gepubliceerde memoires van First Lady Jackie Kennedy

Er zijn vele boeken geschreven over John en Jackie Kennedy, maar aan geen enkele gaf Jackie haar medewerking. Daardoor weet niemand echt hoe zij de 1000 dagen als First Lady heeft beleefd. Dat verandert nu. In Mijn leven met John F. Kennedy vertelt ze haar verhaal. Gebaseerd op zeven nooit eerder gepubliceerde interviews uit 1964 met Arthur M. Schlesinger Jr, vertelt deze buitengewone vrouw ons haar verhaal in haar eigen woorden.

'Er is heel veel over haar geschreven, maar nog nooit hebben we haar eigen verhaal gehoord. Dit is nu eindelijk haar verhaal.' Caroline Kennedy

- Van groot historisch belang
- Tot dusver onbekende feiten en visies van Jacqueline

Begin maart 1964, terwijl Jacqueline Kennedy nog midden in het rouwproces zat na het verlies van John Fitzgerald Kennedy, heeft ze meerdere urenlange interviews gehad met historicus Arthur M. Schlesinger Jr. Deze opnames zijn bijna een halve eeuw verborgen gebleven. Ze geven een nieuwe kijk op het leven van John F. Kennedy als senator, presidentskandidaat en president, en bevatten daarnaast de ervaringen van Jacqueline Kennedy tijdens die periodes, inclusief details van hun persoonlijke gesprekken, haar rol in zijn politieke leven en haar aandachtige en originele blik op de entourage en de mensen die hun leven bepaalden. 

Naast het boek verschijnt er een gelimiteerde luxe editie met uniek geluidsmateriaal in de vorm van een casette met gebonden boek en 8 audio-cd's. ISBN: 978 90 00 30522 3 Prijs: € 49,99

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1140
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kennedy, memoires, john f kennedy, president amerika
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.