Volg ons via
 
 
 

Dolf Jansen - Woordenvol

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Dolf Jansen. Of hij nu optreedt, twittert, hardloopt, reist of zomaar onverwacht rustig zit, nooit staan zijn gedachten stil. Altijd is er weer een nieuwe invalshoek om over te schrijven, te dichten, te tweeten… In deze sprankelende stukken sleept hij ons mee met zijn ruimhartige zinnen, prikkelt hij de geest en laat ons meelezen door zijn kleurrijke bril. 

In Woordenvol zijn de meest aanstekelijke verhalen van Dolf Jansen verzameld. De man die sneller praat en loopt dan zijn schaduw, vertelt als een razende over alles waar zijn hoofd van overloopt: hardlopen, reizen, solliciteren, kinderen, politiek, economie en nog veel, veel meer. 

Dolf Jansen (1963) is cabaretier, radiopresentator van Spijkers met koppen, columnist, liedjesschrijver en dichter. Eerder verschenen bij Thomas Rap de bundels: Stopnaald in maillot, Man zkt. sport (vrouw geen bezw.), 100 op de schaal van lief, Spierbundel, Gedichten om te huilen, Duikplank zonder zwembad, Altijd verder en Afvallen door seks.

Dolf Jansen - Woordenvol
Uitg. Thomas Rap

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1030
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
verhalen, cabaretier jansen, boek
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.