Volg ons via
 
 
 

Bol.com snelst leverende webwinkel van Nederland

Bol.com | Boeken, muziek, dvd’s, games, speelgoed, elektronica, computers en ook huishoudelijke artikelen razendsnel geleverd.

Partner van bol.com (gif, 88x31)

Bestellingen sneller in huis of bij ophaalpunt naar keuze

Bol.com

is in 16 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste internetwinkels van Nederland. In de weken voor Sinterklaas gaan er gemiddeld tien artikelen per seconde de deur uit. Met name in de avonduren komen de meeste bestellingen binnen en na middernacht verlaten meer dan 300.000 pakjes het magazijn.

Gemakkelijk bezorgen en retourneren

Bestellingen bij Bol.com kan de consument of thuis laten bezorgen of afhalen bij een vestiging van Albert Heyn of bij een Kiala-punt. Afhalen van de bestelde goederen kan dan ook altijd in de buurt waar men woonachtig is. Groot voordeel hiervan is dat men niet thuis hoeft af te wachten wanneer een bestelling wordt bezorgd.

Speelgoed en huishoudelijke artikelen

Ooit begonnen met de levering van boeken- en cd's is Bol.com nu meer een complete winkel waar men terecht kan voor duizenden uiteenlopende producten. Tegen de feestdagen worden vooral bestellingen geplaatst met speelgoed waaronder Playmobil en Lego.

Wil je ook rondkijken en eventueel bestellen in het grootste online warenhuis van Nederland dan kun je hier eenvoudig klikken op het plaatje of op: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 8000
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bol, bol com, boekenclub, speelgoed, computers, webwinkel
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.