Volg ons via
 
 
 

Jeffery Deaver - Carte Blanche

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Toen Jeffery Deaver in 2004 de Crime Writer's Association Ian Fleming Steel Dagger Award voor zijn boek Brandend ijs in ontvangst nam, kon hij nog niet vermoeden dat zijn dankwoord zou leiden tot het verzoek om een nieuwe James Bond-thriller te schrijven. Vandaag is het zover en verschijnt van zijn hand wereldwijd de nieuwe James Bond: Carte blanche.

Na zijn diensttijd in Afghanistan wordt James Bond in Londen gerekruteerd door een nieuwe geheime dienst, die past bij de wereld van na 11 september: volledig onafhankelijk en opererend buiten alle overheidsdiensten om. Het doel: het rijk beschermen – op welke manier dan ook.

Een noodoproep dwingt Bond een etentje met een prachti ge vrouw voortijdig af te breken. Er is een elektronisch bericht ontcijferd dat er later die week een aanslag zal volgen. Het aantal doden zal in de duizenden lopen. Agent 007 krijgt carte blanche om alles te doen wat nodig is om deze aanslag te verijdelen en het rijk te beschermen... 

Jeffery Deaver - Carte Blanche
Uitg. Unieboek

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1287
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, cpnb, tweedehands boeken, fantasy
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.