Volg ons via
 
 
 

Monaldi & Sorti - Versluiering

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Parijs 1647. De opvoering van een Italiaans melodrama aan het Franse Hof zorgt voor spanningen. Er breekt een opstand uit die de monarchie van haar macht ontdoet. Werd de opera gebruikt om een machtswisseling te forceren? De jonge castraat Atto Melani komt op het spoor van een samenzwering die de geschiedenis van Frankrijk en Europa zal veranderen.

Heel juni 2011 gratis bij aankoop van € 12,50 aan boeken

Het echtpaar Rita Monaldi en Francesco Sorti staat al jarenlang bekend om zijn razendspannende thrillers, die door de uitstekende research veel stof doen opwaaien. In 2002 debuteerde het duo met Imprimatur, het eerste deel van een serie rond castraat, diplomaat en spion Atto Melani. Het boek, dat zich afspeelt in het Italië van de zeventiende eeuw, doet onthullingen over paus Innocentius XI die slecht vielen bij het Vaticaan. Imprimatur, Secretum en Veritas zijn ongekende succesnummers. Nu is er dan Versluiering. Speciaal geschreven voor Juni – Maand van het Spannende Boek. Atto Melani, de jonge held uit de eerdere verhalen speelt ook hierin de hoofdrol.

Begin juli 2011 verschijnt Mysterium, het vierde deel in de reeks.

Versluiering als e-geschenk tijdens Juni – Maand van het Spannende Boek
 
Boekwinkels kunnen hun klanten bij aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken de keuze bieden tussen het papieren geschenk en het e-geschenk. Webshops hebben daarnaast de mogelijkheid om het e-geschenk van Juni - Maand van het Spannende Boek weg te geven bij aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige e-boeken.
 
Monaldi & Sorti - Versluiering
www.maandvanhetspannendeboek.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1942
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, cpnb, tweedehands boeken, thriller
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.