Volg ons via
 
 
 

Cesar Millan - Cesars aanpak

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen. In Cesars aanpak gaat Cesar Millan terug naar zijn roots in Mexico, waar hij opgroeide op een eenvoudige boerderij en vertelt hij hoe hij - vastbesloten als hij was om het te maken als hondentrainer " kind aan huis werd bij de sterren van Hollywood. Hij deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij je inzichten en tips geeft om zelf een sterke en warme band met je hond te krijgen.

Vol met fascinerende en heerlijke anekdotes over Cesars jarenlange praktijk met clienten als Oprah Winfrey en Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith. Dit is het boek om een nieuwe band met je viervoeter te smeden die je eindeloos meer voldoening zal geven.

Cesar Millan - Cesars aanpak
Uitg. The House of Books

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1358
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dieren, hondentraining, puppycursus, moederdag
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.