Volg ons via
 
 
 

Marco Polo - Eifel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Relaxen, wandelen of avontuur in de Eifel: Marco Polo Eifel leidt u naar de beste plekken

De Eifel mag zich verheugen in een groeiende populariteit als vakantiebestemming. Dat is niet zo verwonderlijk, want de Eifel heeft veel te bieden: een gevarieerd landschap met bossen, bergen en dalen. Pittoreske dorpen in mooie valleien worden afgewisseld met dode vulkanen, kloosters, kastelen, natuurgebieden en wijngaarden. Het uitgestrekte heuvellandschap is een prachtig wandelgebied met een uitgebreid netwerk van goed bewegwijzerde wandelingen.

Maar het gebied heeft meer te bieden. Waar elders ter wereld kunt u immers een rondje rijden op een van de beroemdste racecircuits ter wereld, aansluitend bij koffie en gebak een moordzaak oplossen en een tocht door de oerbossen maken? Het is allemaal mogelijk tussen Aken en Trier. Bijvoorbeeld op de Nordschleife (het vroegere formule 1-circuit) van de Nürburgring, in het misdaadstadje Hillesheim en in de vrije natuur van Nationaal Park Eifel. Ver buiten de gebaande paden: out of Eifel. De avontuurlijke reiziger kan zich daarnaast uitleven met kajakken, skiken en survivallen.

Ontdek met Marco Polo Eifel de goede voorzieningen, de vele culturele evenementen en bezienswaardigheden in de Eifel. Een heerlijk vakantiegebied om de hoek.

Marco Polo - Eifel 
Uitg. Unieboek / Het Spectrum

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 926
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
reisgids, reizen, marco polo, eifel
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.