Volg ons via
 
 
 

Johan Noorloos - Twaalf goeroes, dertien ongelukken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het verhaal van een zoektocht

Johan Noorloos gaat als jonge man op zoek naar de zin van zijn leven en raakt daarbij in de ban van verschillende leermeesters. Een dominee, een magnetiseur, een gebedsgenezer, een psychotherapeute, een meditatiegoeroe – allemaal helpen zij Johan een stapje verder. Maar evenzeer stellen zij hem teleur: het zijn uiteindelijk gewoon mensen met hun eigen agenda’s. En ook het wilde leven in de hoofdstad schenkt de uit het nuchtere noorden afkomstige jongen geen rust. Intussen vinden zijn beste vrienden wél hun weg in het leven, en wordt Johan ziek. 

Na leerzame reizen door Peru, Australië en Thailand wordt hij uiteindelijk yogaleraar in Amsterdam. Dan blijkt híj voor velen een goeroe. Johan Noorloos heeft een succesvolle yoga-studio in Amsterdam. Tot zijn leerlingen behoren bekende Nederlanders als Katja Schuurman, Anita Witzier, Gerard Spong en Daphne Bunskoek. Johans boodschap is dat je het lot, ook als het je hard en onverwacht treft, in eigen hand kunt nemen. En daarna kun je echt iets voor anderen betekenen. Van hem verscheen eerder: Hoe yoga je leven kan veranderen.

Johan Noorloos - Twaalf goeroes, dertien ongelukken
Uitg. Thomas Rap

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1085
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, boeken top tien, tweedehands boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.