Volg ons via
 
 
 

Met e-book van vliegangst af

Vliegangst is met hulp, te overwinnen.

Ruim 35 op 100 mensen is bang om te vliegen. Gelukkig is deze angst goed te behandelen. Met behulp van het nieuwste vliegangst e-book ‘Over vliegangst en hoe je er van af komt’ van dr. Lucas van Gerwen. Heel simpel en ontspannen. Digitaal! Op de computer, laptop, smartphone of e-reader.

Drie miljoen Nederlanders hebben in meer of mindere mate last van vliegangst. Zo’n 14% daarvan heeft vliegen altijd vermeden, 6,5% is vliegen gaan vermijden en 10% vermijdt vliegen zo veel mogelijk. Vliegangst is een typische stressklacht met onderliggende angsten en stressfactoren zoals claustrofobie, hoogtevrees en controledrang.

All-inclusivebehandeling

Het e-book ‘Over vliegangst en hoe je er van af komt’ is een all-inclusivebehandeling, boordevol praktijkvoorbeelden, getuigenissen van lotgenoten, praktische tips en feitelijke informatie. Auteur dr. Lucas van Gerwen baseerde het op zijn ervaringen als directeur van het gerenommeerde vliegangstinstituut Stichting VALK (VliegAngstbestrijding Leidse universiteit KLM). Van Gerwen is piloot en psycholoog en promoveerde in 2004 op het onderwerp vliegangst.  Dit jaar bestaat Stichting VALK 20 jaar. Tot nu toe werden er door dit instituut bijna 10.000 mensen met vliegangst behandeld. Daarvan vliegt 96% nu zonder angst.

Het e-book ‘Over vliegangst en hoe je ervan af komt’ is o.a. direct te downloaden bij Bruna.nl  en Bol.com. Meer informatie over vliegangst is te vinden op www.valk.org   


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2201
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wat te doen tegen vliegangst, vliegangst medicijnen, vliegangst tips, vliegangst cursus
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.