Volg ons via
 
 
 

Marius Wulffers - Het grote verhaal van het kleine hondje

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Fiffy en Regina steunen Bridget Maasland in de strijd tegen hondenleed

Deze winter wordt het prentenboekje “Het grote verhaal van het kleine hondje” gelanceerd. Fiffy en Regina, het vuilnisbakkie en de hautaine hazewindhond, zijn dé nieuwe karakters in kinderboekenland.

De hondjes komen tot leven door illustraties van het duo Nouch en Pien in het tweeëndertig pagina’s tellende verhaal van Marius Wulffers. Per verkocht boek komt een deel van de opbrengst ten goede aan Dutchypuppy Foundation, de stichting van Bridget Maasland. Eind november zal het boek worden gelanceerd.

Al sinds jaar en dag vertelt Marius Wulffers “Het grote verhaal van het kleine hondje”. Na de geboorte van zijn eerste kleinkind besloot hij het non-moralistische, spannende en liefdevolle verhaal, begeleid door illustraties, te laten publiceren.
Het kleine hondje bezit heel veel liefde, onder andere voor worstjes. Een tripje naar de slager belooft veel, maar....... Zal hij ooit een worstje krijgen??

De illustratoren Nouch en Pien zijn speciaal voor dit boek een samenwerking met elkaar aangegaan. De karakters in het boek zijn een uitvergroting van de karaktereigenschappen van de ontwerpers zelf: Fiffy een vunzig vuilnisbakkie en de hautaine hazewind Regina. De samenkomst van deze twee uiterst verschillende karakters heeft geresulteerd in een hoog- staand en humoristisch prentenboek dat vermakelijk is voor ouder en kind.

Voor elk verkocht boek wordt een gedeelte van de opbrengst gedoneerd aan Dutchypuppy: een stichting die vecht voor een beter bestaan van alle hondjes over de hele wereld. 

Het boek is tot stand gekomen door samenwerking tussen; schrijver Marius Wulffers, illustratoren Nouch&Pien en uitgever vanRoedel.
 
Marius Wulffers - Het grote verhaal van het kleine hondje 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1119
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Dutchypuppy Foundation, hondenleed, hondenopvang
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.